Home
Contact Us
Multitone® buizenversterker
Verkoop
Verhuur
PA Verhuur
Advies & Ontwerp
Reparatie & Restauratie
Buizen
Zelfbouw componenten & kits
Occasions & Nostalgie
Karaoke
Kinder Karaoke
Dealer lijst
Bibliotheek lijst
 
Produced by R.D.E. Maijer © 2004

Multitone® buizenversterkers

MULTITONE® Hi-Fi Power TUBE Amplifiers
First class Sound Sensation

De MULTITONE® kwaliteits-krachtversterkers voldoen aan zeer hoge eisen en zijn universeel uitgevoerd, zodat zij hun toepassing vinden in alle voorkomende takken van geluidsversterking, kerken, sportvelden ,zalen, bioscopen, theaters, fabrieken en kantoren, alsmede voor de veeleisende musici bij orkestinstallaties en zijn speciaal voor continue gebruik uiterst betrouwbaar . De sublieme klankkleur die deze versterker bezit maakt van het luisteren naar muziek een waar genot.
Daar de eindversterkers ook afzonderlijk geleverd worden, kan men een bestaande installatie uitbreiden of in combinatie met een mengpaneel een professionele installatie opbouwen. De eindversterkers worden tevens veelvuldig toegepast in discotheek installaties.
De soundmixer/voorversterker is voorzien van 4 mengbare kanalen welke aansluiting geven voor 9 verschillende aanpassingen voor microfoon, CD, DVD , draaitafel, gitaar, orgel, recorder en effectapparatuur.
De twee uitgangen zijn voor uitbreiding om meerdere eindversterkers aan te sluiten alsmede voor recorderopname. 1 output gecorrigeerd en 1 output ongecorrigeerd. Een effectieve Baxendal toonregeling zorgt voor de hoge en lage tonen,alsmede de totaalvolumeregelaar.
De soundmixer is d.m.v. een “plug-in”systeem gemakkelijk afneembaar van de eindversterker en door gebruikmaking van een speciale PPM kabel ook op afstand van elkaar gebruikt worden. Alle versterkers zijn voorzien van de laagohmige aanpassing 4 ohm-8 ohm -16 ohm, alsmede de aanpassing 50Volt -70Volt –100 Volt.
Opvallend is het grote frequentiebereik en de vervormingsvrije weergave ook bij vol vermogen.

De MULTITONE® versterkers zijn leverbaar in de volgende standaard types:
Mono:
- M 2025-S 25/35 Watt
- M 2050-S 50/75 Watt
- M 2100-S 100/150Watt
- M 2200-S 200/300Watt


Stereo uitvoering eindversterkers:
- M 20225 2x 25/35 Watt
- M 20250 2x 50/75 Watt

Voor studio en professioneel gebruik kan de versterker worden uitgevoerd met 1 of meerdere microfoontrafo’s . Voor specialisten nog beperkt leverbaar Melodium microfoontrafo (1 van de beste ter wereld).
Optioneel:
- 19” uitvoering
- Vox, deze onderdrukt bij spraak de muziek ( time en sensitivity instelbaar)
- Ding-dong attentie signaal
- Ontruimingssignalering

Multitone ® vintage types:

M 25 / M 90 / M 225 / M 100S
M 50 / M 100 / M 250 / M 200S
M 75 / M 200 / M 50S

Origineel qua uiterlijk, en nog steeds te verkrijgen